Elindult a Végtagmentő webshop és életmód csomagok !

A Végtagmentő applikáció webshopja azzal a céllal jött létre, hogy az applikáció diagnózisaiban ajánlott gyógyászati segédeszközök, az applikáció által ajánlott egyéb kiegészítő terápiás lehetőségek könnyedén elérhetővé váljanak a betegek számára. Így webshopba gyűjtöttük azokat a termékeket, amik a gyógyulási folyamatot elősegíthetik – mint sebkezelő szerek, sebkötöző termékek, kompressziós harisnyák és egyéb gyógyászati segédeszközök.

https://webshop.vegtagmento.hu

A webshoppal egyidőben egy másik izgalmas platformot is indítottunk, ahol már elérhetők első étrend és mozgásprogramjaink is!  Természetesen a mozgásprogramban látható eszközök is megvásárolhatók gyógyászati segédeszköz bolt partnerünk által üzemeltett webshopunkban.

Új csomagjainkban szerepet kaptak a Gréci Viktória gyógytornász által összeállított, 15-20 perces napi gyógytorna videók. Emellett 5 napos mintaétrendet is biztosítunk, melyet Galló Nóra Dietetikus állított össze számunkra! Az étrendben ízletes, szezonális receptek találhatók elkészítési útmutatóval, hozzávalókkal! 

Az étrendben napi 3 étkezés + snack található, 1400-1500 napi kcal bevitellel, 130-160 gramm napi CH mennyiséggel kalkulálva!  

Bővített csomagunk orvosi konzultációt is tartalmaz, így lehetőség van szakorvosokkal konzultálni akár fennálló probléma esetén, akár a kiegészítő terápiás lehetőségekkel kapcsolatban személyre szabott segítséget kérni!

-» https://csomagok.vegtagmento.hu  

Elsődleges célunk a megelőzés, hiszen a helyes életmód fenntartásával a diabétesz súlyos szövődményei megelőzhetők!  Kezdjük egészségesen az új évet, együtt!

#merova #cukorbetegseg #visszerbetegseg #vegtagmento #merovadiabetichealth

Szeretnél javítani állapotodon, de nem tudod hogyan kezdd el? Esetleg orvosi segítségre van szükséged?
Segítünk! Nézd meg csomagajánlatainkat, ahol 5 napos mintaétrendet, gyógytornát, orvosi konzultációt találsz!